Ontwerp

Inrichting
Sanne de Jong van SANNEverandert adviseert je over de inrichting van je eigen woon- en/of werkruimte. Je voelt je beter in een omgeving die bij je past! Een passende sfeer geeft je rust en energie.

Jouw smaak, jouw persoonlijkheid, de spullen die je al hebt en de omgeving zijn de belangrijkste uitgangspunten voor het interieuradvies dat je van Sanne ontvangt.

SANNEverandert heeft dus geen stijl die zij aan jou opdringt maar zorgt dat jouw omgeving bij je past als een tweede huid. Dus een inrichting in jouw eigen stijl. Simpele veranderingen brengen een betere energie in leef- en werkomgeving!

Werkwijze
Na een kennismakingsgesprek krijg je een advies. Je kunt je laten adviseren en de uitvoering zelf in handen nemen. Maar je kunt ook de coördinatie van de uitvoering aan SANNEverandert uitbesteden.

Activiteiten
Advies en coördinatie bij nieuwbouw en herinrichting bestaande bouw, workshops interieur, kleur/sfeer, inrichting, schilderen.

Wie is Sanne?
Sanne de Jong is een enthousiaste en gepassioneerde interieur-adviseur. Zij vindt het belangrijk dat mensen zich thuis voelen in hun omgeving. Naast het geven van interieur-advies is zij docent tekenen en schilderen. Zij heeft 15 jaar ervaring opgedaan bij een architectenbureau.